Spor

Hendek Karate Spor Kulübü'nden Dostluk Turnuvası

Hendek Karate Spor Kulübü, 80 sporcunun katılımıyla kulüp salonunda dostluk turnuvası düzenledi. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada sporcular, farklı kategorilerde kıyasıya mücadele ederken, başarılı olanlar madalyalarını törenle aldı.

Abone Ol

80 Sporcu Kıyasıya Yarıştı

Her ay düzenli olarak yapılan dostluk turnuvasında bu kez de 80 sporcu mücadele etti. Turnuvaya sadece sporcular değil, onları desteklemek için salona gelen aileler de büyük ilgi gösterdi. Müsabakalar çekişmeli anlara sahne olurken, kategorilerinde dereceye giren sporcular ödüllerine kavuştu.

Maç Tecrübesi Kazanıyorlar

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, turnuvanın sporculara maç tecrübesi kazandırmak ve stresle başa çıkmayı öğretmek amacıyla düzenlendiğini belirttiler. Kayacık yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın gelişimi için kendi içimizde dostluk turnuvaları düzenliyoruz. Bu turnuvalarda, sporcularımız birden fazla maç yaparak tecrübe kazanıyorlar ve günün sonunda tüm sporcular madalyalarını alarak turnuvadan ayrılıyorlar” dedi.

Ailelerin Desteği Büyük

Antrenörler Kayacık, Atış ve Karagöz, sporcuların her turnuvada başarı gösterdiğini ifade ederken, ailelerin desteğine de vurgu yaptılar. "Sporcularımızın mutluluğu ve başarısı bizim için çok önemli. Hem maddi hem manevi olarak her zaman yanımızda olan velilerimize teşekkür ederiz. Onlar da sporcularımızla birlikte heyecanı yaşıyor ve turnuvaları yakından takip ediyorlar," açıklamasında bulundular.

Turnuva sonunda tüm sporcular, emeklerinin karşılığı olarak madalyalarıyla birlikte dostluk ve başarı dolu bir günü geride bıraktılar.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }