Hendek

Hendek Kasapları ile bir araya geldi..

Türkiye genelinde Tarım ve Orman Bakanlığı Tarafından denetimlerde ülke genelinde birçok kasap ve mamül satıcısında tağşişli ürün tespit edilmişti. Belediye Kasaplar ile bir araya gelerek kasapların sorun ve önerileri ile ilgili görüşme yaptı. Yapılan görüşme ile ilgili olarak şu açıklamada bulunuldu.

Abone Ol

‘BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ KASAP ESNAFIYLA BULUŞTU

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’te faaliyet gösteren kasap esnafıyla bir araya gelerek taleplerini ve önerilerini dinledi.

TALEP VE ÖNERİLER GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantı, Hendek Belediyesi ana hizmet binasında bulunan Meclis ve Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Sağlık İşleri Müdürü Kemal Atala’nın da katıldığı toplantıda, kasapların genel sorunları ve sektörle ilgili diğer konular ele alındı. Esnaflar, sorunlarını dile getirerek çözüm önerilerini tartışma fırsatı buldular.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, kasapların taleplerini dinleyerek belediye olarak gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti. Başkan İrfan Püsküllü, “İlçemiz kasap esnafları ile bir araya gelerek talepleri dinledik. Esnaflarımızın vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmesi için neleri daha iyi yapabiliriz onları değerlendirdik. Toplantıya katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.’

Haber  : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler 

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }