EĞİTİM

Hendek MYO’da Yeni Öğrencilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu, 2024-2025 Akademik Yılı’nın başlamasıyla birlikte üniversiteye yeni katılan öğrencilere yönelik oryantasyon programları düzenledi.

Abone Ol

Programlar kapsamında öğrencilere üniversitenin sunduğu imkânlar, derslerin işleyişi ve birimlere dair önemli bilgilendirmeler yapıldı.

Oryantasyon programında, SUBÜ’nün kalite süreçleri, ders planları ve öğrenim süreleri hakkında detaylı bilgiler verilirken, +1 Eğitim Modeli ve Bilgi Yönetim Sistemi modülü gibi yenilikçi yaklaşımlar tanıtıldı. Ayrıca, Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından sağlanan kariyer destekleri ve mezunların istihdam olanakları öğrencilere aktarıldı.

Hendek MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Erduman, akademik ve idari personelin katıldığı programda öğrencilere üniversitenin genel yapısı hakkında bilgi verirken, Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yavuz Sarı da bölümle ilgili detaylı bilgilendirmeler yaptı.

Programın sonunda öğrenciler, üniversiteye ve bölümlerine hızlı bir uyum sağlayabilmeleri için gerekli olan tüm bilgileri edinerek yeni akademik yıla hazır hale geldiler.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }