Spor

Hendekli Karateciler Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya İçin Mücadele Edecek

İtalya’nın Venedik kentinde yarın başlayacak ve 4 gün sürecek olan Ümit Genç ve U21 Dünya Karate Şampiyonası’nda Hendek Karate Spor Kulübü'nün milli karatecileri Yusuf Eren Temizel ve Mehmet Efe Kayacık, Türkiye’yi temsil edecek.

Abone Ol

İtalya’nın Venedik kentinde yarın başlayacak ve 4 gün sürecek olan Ümit Genç ve U21 Dünya Karate Şampiyonası’nda Hendek Karate Spor Kulübü'nün milli karatecileri Yusuf Eren Temizel ve Mehmet Efe Kayacık, Türkiye’yi temsil edecek. 21 erkek ve 21 kadın sporcunun yer aldığı milli takım kafilesinde bulunan Yusuf ve Mehmet, altın madalya hedefiyle İtalya’ya gitti.

Teknik direktör Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, sporcuların şampiyonaya hazırlık sürecini en iyi şekilde geçirdiklerini belirterek, onlara duydukları güveni dile getirdi. "Şampiyonaya hazırlık sürecini iyi geçiren sporcularımıza inanıyoruz. Dünya Karate Şampiyonası’ndan güzel sonuç alarak geleceklerine inancımız tamdır," ifadelerini kullanan teknik ekip, Hendekli karatecilerden madalya beklentilerini vurguladı.

Yusuf Eren Temizel ve Mehmet Efe Kayacık, bu prestijli organizasyonda hem kendileri hem de Türkiye adına başarı elde etmek için tatamiye çıkacak. Hendek, sporcularının kürsüye çıkarak altın madalya ile dönmelerini dört gözle bekliyor.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }