Hendek Etkinlik

Hendek'te Alzheimer etkinliği düzenlenecek

Hendek'te Dünya Alzheimer Günü Kapsamında "Unutursam Hatırlat" Semineri Düzenlenecek

Abone Ol


Dünya Alzheimer Günü kapsamında, Alzheimer hastalığına dair farkındalığı artırmak ve hasta yakınlarına destek olabilmek amacıyla Hendek'te önemli bir etkinlik düzenlenecek. Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hendek Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği iş birliğiyle organize edilen seminer, 25 Eylül 2024 tarihinde saat 14:00-16:30 arasında Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Etkinlik, Alzheimer hastalığıyla ilgili bilgi edinmek isteyen herkese hitap ederken, özellikle hastalığa yakalanan kişilerin yakınlarına büyük fayda sağlayacak. Alzheimer hastalarına bakım vermenin zorluklarını ve bu süreçte yakınların yaşadığı zorlu deneyimleri ele alan seminerde, uzmanlar konuyla ilgili değerli paylaşımlarda bulunacaklar.

Konuşmacılar:

Uzm. Dr. Özlem Totuk, Şehit Prof Dr İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği
Arzu Kartum, Türkiye Alzheimer Derneği Kurumsal İletişim Koordinatörü
Ümmügül Geyik, Türkiye Alzheimer Derneği Eğitim ve Sağlık Koordinatörü
Etkinlik kapsamında ayrıca, Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan bir grubun hazırladığı "Hatırlatmalar" adlı şiir dinletisi gerçekleştirilecek.

Seminer, Alzheimer hastalığı hakkında daha fazla bilgi edinmek, hastalıkla mücadele eden ailelere destek olmak ve toplumsal farkındalığı artırmak isteyen herkese açık olacak. Katılımınız hem Alzheimer hastalığı konusunda bilgilendirme hem de bu zorlu süreçle mücadele edenler için moral kaynağı olacaktır.

Tarih: 25 Eylül 2024
Saat: 14:00 - 16:30
Yer: Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu

Unutmayalım, "Unutursam Hatırlat!"

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }