Hendek Etkinlik

Hendek'te Kanser Hastalığına Dair Bilinçlendirme Konferansı Düzenleniyor

Kanser hastalığı, günümüzün en önemli sağlık sorunları arasında yer alıyor. Bireylerin kansere karşı bilinçlenmeleri, korunma yollarını öğrenmeleri ve erken tanı ile tedavi yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmaları büyük önem taşıyor.

Abone Ol

Kanser hastalığı, günümüzün en önemli sağlık sorunları arasında yer alıyor. Bireylerin kansere karşı bilinçlenmeleri, korunma yollarını öğrenmeleri ve erken tanı ile tedavi yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmaları büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Hendek Belediyesi iş birliği ile "Bütünsel Sağlıklı Yaşama Destek Konferansı" düzenleniyor.

11 Ekim 2024 Cuma günü, saat 14:30-16:00 arasında Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan etkinlikte, kanserden korunma yolları, erken teşhis ve güncel tedavi yöntemleri ele alınacak. Ayrıca, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının geliştirilmesi konusunda uzman konuşmacılar bilgi aktaracak.

Bu konferans, kansere dair farkındalık oluşturmak ve Hendek halkının sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmesine katkı sağlamak amacıyla tüm halka açık olarak düzenleniyor. Sağlık konusunun önemine dikkat çeken bu etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }