Hendek'te Vefat Edenler

Hendek'te Vefat Edenler 04 - 08 - 2024

Hendek Akova Mahallesinden , Aslen Hendek’li olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Abone Ol

Hendek Akova Mahallesinde

Akova Mahallesinden, Merhum Kolcu Hasan Korkmaz’ın oğlu, Metin, Merhum Hacı Avni, Akın ve Kenan Korkmaz’ın kardeşi, Tuncay Korkmaz’ın babası,  Adnan, Hasan, Sinan ve Özcan Korkmaz’ın Amcası, Nurhan Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Akova Mahallesi Şehitlik camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Akova Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir

Aslen Hendek’li olup 

Aslen Hendek’li olup İstanbul’da ikamet eden, Merhum Hilmi Silahlı’nın kızı, Merhum Hasan ve Osman Silahlı’nın kardeşi, Mesut Kavas ve İsmail Çamur’un teyzesi, Rıdvan Silahlı’nın halası, Numan Nilgün’ün annesi, Nevriye Nilgün vefat etmiştir. 
Cenazesi Bugün İstanbul Kasımpaşa’ Semtinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Hicriye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Akova Mahallesinden ,  Aslen Hendek’li olup  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }