Hendek'te Vefat Edenler

Hendek'te Vefat Edenler 08 - 08 - 2024

Hendek Sarıyer Mahallesinde , Gündoğan Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Abone Ol

Hendek Sarıyer Mahallesinde

Sarıyer Mahallesi’nden merhum Çikok Kemal Çoklar’ın eşi, Çikok Yılmaz, Yücel, Celal ve Sevinç Çoklar’ın annesi, Aktefek Mahallesi’nden merhum Arnavut Necati Çıra’nın kız kardeşi Sebiha Çoklar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıyer Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Sarıyer Mahallesi 
Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Gündoğan Mahallesinde

Gündoğan Mahallesi’nden merhum Osman Sargun’un oğlu, merhum Hayri Sargun’un kardeşi, Musa ve Mesut Sargun’un babası, Erdoğan ve Yüksel Sargun’un amcası,  Hüseyin Sargun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gündoğan Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Gündoğan Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sarıyer Mahallesinde ,  Gündoğan Mahallesinde olup  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.
 

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }