Hendek'te Vefat Edenler

Hendek'te Vefat Edenler 18 - 10 - 2024

Hendek Bayraktepe Mahallesinde , Gümüşova Yeşilyayla Köyünden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Abone Ol

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Aslen Eski Bıçkı Mahallesinden olup, Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden Merhum Mehmet Ay’ın eşi, Sabri, Sami, Rahmi, Eski Muhtar Sinan Osman, Avukat Ahmet, Yusuf, Yakup, Selami ve Fatih Ay’ın babaannesi Hamide Ay vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:30’da Bayraktepe Mahallesinden alınarak Eseler Küba camiine getirilecek kılınacak Cuma namazına müteakip Eski Bıçkı Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Gümüşova Yeşilyayla Köyünden

Aslen Gümüşova Yeşilyayla (Büyük Bıçkı) Köyünden , Başpınar Mahallesinde İkamet Eden , merhum İrfan Koçba'nın oğlu , Metin , Alattin Kırmaz'ın Yeğeni , Uğur , Utku Kırmaz Koçba'nın Babaları Güven Kırmaz Koçba vefat etmiştir cenazesi bugün Cuma Namazında Gümüşova Yeşilyayla (Büyük Bıçkı) Köyünde defnedilecektir                 

Hendek Bayraktepe Mahallesinde , Gümüşova Yeşilyayla (Büyük Bıçkı) Köyünden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz. 

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }