Hendek'te Vefat Edenler

Hendek'te Vefat Edenler 30 - 07 - 2024

Hendek Kalayık Mahallesinde , Yeni Mahallede , Başpınar Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Abone Ol

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Atilla Canlıoğlu’nun kızı, Yeni köy Mahallesinden Kapba Erdinç Uraz’ın gelini, İsmail Canlıoğlu’nun yeğeni, Burak Canlıoğlu’nun kardeşi, Kapba Tuna Uraz’ın eşi, Büşra Uraz vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Başpınar Mahallesindeki hanesinden saat 12.00 ‘de alınarak Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Yeni Mahallede

Yeni Mahallede ikamet eden, Cihan Kızılay’ın eşi, Volkan, Gürkan ve Betül Kızılay’ın babası, Emekli Tapu memuru, Atilla Kızılay vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına Müteakip İlçemiz Yeni Aile kabristanlığına Defnedilecektir. 

Adres. : Yeni mahalle 2166 sokak

Hendek Kalayık koyunde

Kalayık Köyünden Avrus Ramazan'ın Kayınvalidesi Ayca Hanımın Annesi Tülay Subaşı vefat etmiştir. Cenazesi bugün salı günü öğlen namazına müteakip Hendek Kalayık Mahallesi Camisinden kaldırılarak aynı köyde defnedilecektir.


Hendek Kalayık koyunde ,  Yeni Mahallede ,  Başpınar Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }