Hendek Haber

Yeşilay Hendek MYO’da stant açtı

Yeşilay Hendek MYO’da Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele İçin Bilgilendirme Yaptı.

Abone Ol

Yeşilay Sakarya Şubesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir bilgilendirme standı açtı. Etkinlikte, öğrencilere bağımlılıkların neden olduğu hastalıklar ve bu alışkanlıkların hem birey hem de toplum üzerindeki olumsuz etkileri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Yeşilay görevlileri ve gönüllü gönüllülerin katıldığı etkinlikte, bağımlılıktan kurtulmak için sağlanan destek mekanizmaları, başvurulabilecek kurumlar, Yeşilay ve devletin bu konuda sunduğu hizmetler öğrencilere aktarıldı. Öğrencilere dağıtılan bilgilendirme broşürlerinin yanı sıra, gönüllülük rozetleri de verildi.

Hendek MYO’da düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerin sosyal uyumunu artırmak amacıyla Etkinlik Atölyesi Topluluğu’nun desteğiyle çeşitli eğlencelerle renklendirildi. Hendek MYO yetkilileri, "Öğrencilerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durması bizim en büyük önceliğimiz. Bu tür bilgilendirme etkinliklerine katkı sağlayan Yeşilay Sakarya Şubesi’ne teşekkür ediyoruz ve bu alandaki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde bir açıklama yaptı.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }