2 ay önce Asayiş

İlçemiz Hendek’te kaza oranları gün geçmiyor ki artışını sürdürüyor gerek trafik kuralları gerekse dikkatsizlik kazaların baş sebepleri olarak kayda geçiyor. Son Bir Haftada yaşanan kazaları sizler için derledik.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek , Akova Mahallesinde , Bayraktepe Mahallesinde , Aktefek Mahallesinde , Dededüzü köyünde , vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek Haber

Geçmişten günümüze Geleneksel hale gelen Selman Dede'yi anma, Yağlı Güreşleri ve Sünnet Şenlikleri bu yıl 20. kez düzenlendi. Etkinlikleri düzenleyen Belediye birimleri şu bilgileri paylaştı.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Aksu Mahallesinde , Sarıyer Mahallesinden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Köprübaşı Mahallesinde , Karadere Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Yeni Mahallede vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Spor

24-27 Haziran 2024 tarihleri arasında Sırbistan'da düzenlenen U17 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Hendek Olimpik Spor Kulübü sporcusu Yiğit Hamza Sarı büyük bir başarıya imza attı. Milli güreşçimiz, turnuvada Avrupa ikincisi olarak ülkemize gurur yaşattı.

2 ay önce Hendek Haber

AFAD İl Müdürü Bekir Şen, Hayat Arama Kurtarma Derneği’ne önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.Dernek Başkan Cengiz Çolak ve dernek ekibiyle bir araya gelen Şen, afet ve acil durumlara yönelik iş birliği ve koordinasyon konularını masaya yatırdı.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Süleymaniye Mahallesinde , Yarıca Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Uzunca Orman Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Reklam Bloğu