1 hafta önce Hendek Haber

İlçemiz Hendek Merkez Caddelerinden olan Milli Egemenlik caddesi uzun süredir gerek alt yapı gerekse parklanma konusunda büyük sorunların yaşandığı bir bölge haline gelmişti. Yapılan yeni düzenleme ile tek çift yönlü parkların önüne geçilerek, akıcı bir trafiğin gerçekleşmesi için çalışmalar yürütüldü, belediye yapılan çalışmayı şöyle duyurdu.

1 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek İkramiye Mahallesinden , Kalayık Mahallesinden olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 hafta önce Sağlık

Hendek'te 3-7 Eylül Halk Sağlığı Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerde, vatandaşların sağlık konusunda bilinçlendirilmesi hedeflendi.

1 hafta önce Asayiş

İlçemiz Hendek İlçesinde Ağustos Ayının son ve Eylül Ayının ilk haftasında Jandarma - Polis Bölgelerinde meydana gelen güncel asayiş olaylarını sizler için derledik.

1 hafta önce Asayiş

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Ağustos 2024 Operasyonları: Asayiş, Kaçakçılık, Terörle Mücadele ve Trafik Denetimleri gerçekleştirildi.

1 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Harmantepe Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kazimiye Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 hafta önce Hendek Etkinlik

İlçemiz Hendek’te çeşitli gün ve saatlerde meydana gelen trafik asayiş olaylarını sizler için derledik.

2 hafta önce Hendek Etkinlik

Belediye Hendek İlçesinin Çeşitli Mahallerinde yer alan 6 adet taşınmazın kiralanması için 13 Eylül 2024 cuma günü saat 10.00’da ihaleye çıkacağını duyurdu. Yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi.

2 hafta önce Hendek Etkinlik

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden Hendek’e Yeni Ulaşım Yatırımı: Yavuz Sultan Selim Caddesi trafiğe açıldı

Reklam Bloğu