Tören, meşalenin yakılması ve kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından, üniversitenin rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, öğrencilere hitap ederek, onları yeni bir yolculuğa uğurladı. Sarıbıyık, konuşmasında mezunların insanlığa fayda sağlayacaklarına ve temel değerleri en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancını vurguladı.

"İş Hayatına Bir Adım Önde Başlıyorsunuz"

Prof. Dr. Sarıbıyık, mezunların üniversite eğitimi süresince sadece bilgi ve beceri kazanmakla kalmayıp, aynı zamanda eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim kurma ve takım çalışması yapma gibi önemli yetkinlikler de edindiklerini belirtti. Üniversitenin +1 Eğitim Modeli sayesinde mezunların iş hayatına bir adım önde başladığını ifade eden Sarıbıyık, öğrencilere başarı için tutkulu, azimli ve çalışkan olmaları gerektiğini hatırlattı.

Tören, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, mezuniyet yemini ve kep atma töreni ile devam etti. DJ performansının ardından etkinlik sona erdi.

Fakülte ve MYO Birincileri

Hendek MYO Birincisi olarak İç Mekân Tasarımı Programı'ndan mezun olan Dilara Betül Göl, törende başarılarıyla öne çıkan isimlerden biri oldu.

SUBÜ'nün mezuniyet töreni, öğrencilerin eğitim hayatlarının sona erdiği, ancak profesyonel ve kişisel gelişim yolculuklarının başladığı önemli bir an olarak kayda geçti.

Editör: Hendek Haber