Hendek Belediyesi Karate Takımı, uluslararası arenada büyük bir başarıya daha imza attı. Takımın genç sporcuları Yusuf Eren Temizel ve Mehmet Efe Kayacık, Dünya Şampiyonası Karate Milli Takım Seçmeleri'nde tüm rakiplerini geride bırakarak milli takıma girmeye hak kazandı.

Hendek'ten İtalya'ya

Temizel ve Kayacık, 9-13 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Venedik kentinde düzenlenecek Dünya Karate Şampiyonası'nda Türkiye’yi ve Hendek’i temsil edecek. Başarılarıyla gurur kaynağı olan sporcular, yarın Kocaeli’deki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (THOM) başlayacak olan Milli Takım kampına katılacaklar. 21 gün sürecek ilk etap kampında, antrenmanlar Kartepe Spor Salonu'nda yapılacak.

Hendek Karate Takımı'ndan Dünya Şampiyonasına 2 Sporcu

Teknik Direktör ve Antrenörlerden Gurur Dolu Açıklama

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık, antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz, sporcuların elde ettiği başarıdan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Kayacık, “Dünya Şampiyonası'na iki sporcu göndermenin gururunu yaşıyoruz. Yusuf Eren ve Mehmet Efe, milli takım seçmelerinde üstün bir performans sergileyerek hak ettikleri yere geldiler. Hedefimiz Dünya Şampiyonluğu; sporcularımıza güvenimiz tam. Ülkemizi ve Hendek’i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz” dedi.

Hendek Karate Takımı'ndan Dünya Şampiyonasına 2 Sporcu

Hendek’in Gururu

Hendek Belediyesi Karate Takımı, dünya çapında kazandıkları bu başarılarla ilçenin adını uluslararası arenada duyurmaya devam ediyor. Sporcuların elde ettikleri bu başarı, Hendek halkı tarafından büyük bir gururla karşılandı.

Editör: Hendek Haber