"Hizmet Kalitesini Yükseltmeye Kararlıyız"

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya Selamet, dezavantajlı gruplara yönelik hizmetlerin iyileştirilmesi amacıyla Sakarya ilinde yer alan kuruluşlara habersiz denetimler gerçekleştirdi. Bu kapsamda Hendek Sosyal Hizmet Merkezi'ne yapılan denetim, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik önemli adımların atılmasına zemin hazırladı.

"Eksiklikler Hızla Tespit Ediliyor, Gerekli Önlemler Alınıyor"

Denetimler sırasında Hendek Sosyal Hizmet Merkezi’nde fiziksel koşullar, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi titizlikle incelendi. İl Müdürü Selamet, yapılan incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Hendek Sosyal Hizmet Merkezi gibi kritik birimlerde sunduğumuz hizmetin kalitesini artırmak için düzenli ve habersiz denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu denetimler, olası eksiklikleri hızla tespit ederek gerekli önlemlerin alınmasını sağlıyor" dedi.

 Hendek Melek Nişancı Huzurevi denetlendi…

Hendek’te Geniş Kapsamlı İnceleme

Denetim kapsamında Hendek Sosyal Hizmet Merkezi’nde kalan misafirlerle birebir görüşmeler yapıldı, merkezdeki odalar, ortak kullanım alanları, afet ve yangın güvenlik ekipmanları, mutfak ve depolar dahil tüm birimler detaylı olarak incelendi. Ayrıca, kurumun evrak işlemleri, satın alma süreçleri, arşiv düzeni gibi idarî konulara da titizlikle yaklaşıldı.

"Sohbet Ettik, Taleplerini Dinledik"

Selamet, denetim sırasında misafirlerle sohbet ederek, onların istek ve şikayetlerini dinlediğini belirtti. "Hizmet verdiğimiz vatandaşların memnuniyetini artırmak ve ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek adına sahada olmayı sürdüreceğiz" diye ekledi.

 Hendek Melek Nişancı Huzurevi denetlendi…

Hendek Sosyal Hizmet Merkezi’nde yürütülen bu denetimler, sosyal hizmetlerde kaliteyi sürekli olarak artırma amacını taşıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün habersiz denetimleri, hizmetin her aşamasında şeffaflık ve güvenliği sağlamaya devam edecek.

Editör: Hendek Haber