Rektör Sarıbıyık’a TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın yanı sıra, Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Erduman da eşlik etti.

Hendek Meslek Yüksekokulu, Teknofest 2024’te Elektromobil ve Hidromobil kategorilerinde yarışarak büyük bir başarı elde etmeyi hedefliyor. Yarışmalara katılmak için gece gündüz çalışan Hendek MYO öğrencileri, bu yıl 5 araçla yarışma pistine çıktı. Öğrencilerin azmi ve emeği sayesinde, SUBÜ’nün yarış araçları başarıyla yarışlarını tamamladı.

Hendek Meslek Yüksekokulu, Teknofest 2024’te Başarıya Koşuyor

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, öğrencilere destek vermek için yarış alanına gelerek Hendek MYO’nun da içinde bulunduğu SUBÜ takımlarını ziyaret etti. Sarıbıyık, “Her yıl üzerine koyarak ilerliyoruz. Bu yıl, Hendek MYO öğrencilerimizin de katkılarıyla 5 araçla katılım sağladık. Başarı grafiğimizi yükseltiyoruz. Gelecek hafta yarışacak olan otonom araçlarımızla da aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Hendek Meslek Yüksekokulu, Teknofest 2024’te Başarıya Koşuyor

Hendek MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Erduman ise, öğrencilerin özverili çalışmalarıyla gurur duyduklarını belirterek, “Bu tür yarışmalar, öğrencilerimize hem teknik bilgi hem de takım çalışması becerisi kazandırıyor. Hendek MYO olarak, Teknofest’teki başarılarımızla daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hendek Meslek Yüksekokulu, Teknofest 2024’te Başarıya Koşuyor

Hendek Meslek Yüksekokulu, Teknofest 2024’teki bu önemli adımlarıyla, ilçenin adını teknoloji ve inovasyon alanında duyurmaya devam ediyor

Editör: Hendek Haber