Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı (YOLBAK) Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğini artırmak ve sürücülere daha konforlu bir sürüş deneyimi sunmak için 7/24 çalışıyor.

Şehir Genelinde Yoğun Mesai

Merkezde ve 16 ilçede hummalı bir çalışma yürüten ekipler, renkli dokunuşlarla şehrin dört bir yanına estetik katarken, mahalleleri de yepyeni bir görüntüye kavuşturuyor. Bu kapsamda, sıcak asfalt çalışmalarının ardından Hendek Paşaköy ve Sapanca Akçay mahallelerinde gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları, 2 günlük yoğun bir mesainin ardından tamamlandı. Her iki mahallede de ulaşım güvenliği artırılarak, yollar yeni ve temiz bir görünüme kavuştu.

Hendek Paşaköy'de sıcak asfalt  yol çizgi çalışmaları tamamlandı

360 Bin Metre Yol Çizgisi

2024 yılının başından bu yana YOLBAK, şehir merkezinde 60 bin metre uzunluğunda, uzun dayanım ömrüne sahip termoplastik sıcak boya ile yol çizgisi uyguladı. Kırsal mahallelerde ise 300 bin metre soğuk yol çizgi boyası kullanılarak, toplamda 360 bin metre yol çizgisi tamamlandı.

Çalışmalarımız Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın güvenli ve keyifli bir sürüş yapmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin her köşesinde yol güvenliğini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz" denildi.

Editör: Hendek Haber