Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Hendek ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları tamamlandı. 1250 metre uzunluğundaki Paşaköy Grup Yolu, 2 bin ton asfalt kullanılarak yenilendi.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri, yeni asfalt sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak Paşaköy'de 24 saatlik yoğun bir çalışma süreci yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda, bölge sakinleri uzun yıllar boyunca sorunsuz ve konforlu bir ulaşım hizmetinden yararlanabilecek.

Hendek Paşaköy'de Yol Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada, şehrin dört bir yanında yürütülen asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Açıklamada, "Sakarya'mızın dört bir yanında asfalt atağı gerçekleştirmeye, şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Son işlemi Hendek Paşaköy Mahallemizde gerçekleştirdik. Bölge ulaşımı için kritik bir güzergâh daha YOLBAK ekiplerimizin yoğun mesaisi sonunda güçlü bir ulaşım altyapısına kavuştu. Şehrimizin 16 ilçesinde yenilemeye, değiştirmeye ve güzelleştirmeye dair yatırımlarımız devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Hendek Paşaköy'de Yol Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Yenilenen Paşaköy Grup Yolu, mahallenin ilçeye ve Sakarya şehir merkezine ulaşımını sağlayan ana güzergâhlardan biri olarak, bölge halkına önemli bir hizmet sunmaya başladı.

Editör: Hendek Haber