Hendek Dereboğazı Mahallesinde

Dereboğazı Mahallesi’nden merhum Avni Gürkan’ın eşi Muhammet, Uğur, Adem, Mevlüt ve Akif Gürkan’ın annesi,  Harun Gürsel ve Enver Korkmazer’in kayınvalidesi, Perihan Gürkan vefat etmiştir.Cenazesi bugün büyük camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına 
Defnedilecektir. 

Hendek Rasimpaşa Mahallesinde

Rasimpaşa Mahallesi’nden merhum Hüseyin Mete’nin eşi, Turan, Sadi, Orhan, Naim ve Selman Mete’nin annesi, Hilmi Mete’nin yengesi, Mustafa Turnacı, Yılmaz Varlıca, Yaşar Akyüzlü ve İbrahim Keleş’in kayınvalidesi, Fatma Mete vefat etmiştir.Cenazesi bugün yeni camide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.Merhumeye Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Tekerlek Süleymaniye Mahallesinde

Aslen Tekerlek Süleymaniye Mahallesi’nden olup Yeni Mahallede ikamet eden merhum Nuri Bilgiç’in eşi, Esat, Nagihan ve Reyhan Bilgiç’in annesi, Faruk Şengöz’ün ablası, Cemil Akan’ın kayınvalidesi, Murat ve Serhat Bilgiç’in babaannesi Cihan Baylan’ın anneannesi Sevdiye Bilgiç vefat etmiştir.Cenazesi bugün büyük camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Düzce Cumayeri Karadere Köyünde

Cumayeri Karadere Köy’ünden merhum Dursun Güzel’in kızı, merhum Yakup Güzel’in ablası, İrfan, Orhan, Hüseyin ve Halit Sarı’nın annesi, emekli ormancı Sadettin Keleş’in kayınvalidesi, Şinasi ve belediye personeli Özcan Keleş’in anneannesi Hasibe Sarı vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ferizli İlçesi Ceylandere Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.Merhumeye Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinde

Bayraktepe Mahallesi’nden merhum Hüseyin Mete’nin eşi, Turan, Sadi, Orhan, Naim ve Selman Mete’nin annesi, Hilmi Mete’nin yengesi, Mustafa Turnacı, Yılmaz Varlıca, Yaşar Akyüzlü ve İbrahim Keleş’in kayınvalidesi, Fatma Mete vefat etmiştir.Cenazesi bugün yeni camide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinde , Rasimpaşa Mahallesinde ,  Tekerlek Süleymaniye Mahallesinde , Bayraktepe Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber