Hendek Kemaliye Mahallesinde

Kemaliye Mahallesinden Merhum Cemal Kahveci’nin kızı, Merhum Şefik Duran’ın gelini, Ahmet ve İmam hatibi Mehmet Kahveci’nin ablası, Fikri Duran’ın eşi, İsmail Duran’ın annesi, Neşat Memiş, Yıldıray Çakar ve Erol Şahin’in kayınvalidesi, Buğra, Bilal ve Berat Duran’ın babaannesi, Muhammet Ali, Ömer Faruk, Selim Yavuz, Eyüp Ensar Çakar ve Burak Şahin’in anneanneleri, Fikriye Duran vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 12.15’de Kemaliye Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek Kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ev Adresi: Üniversitenin alt tarafı Orman Köy Etmek Fırınını yanı.

Hendek Kazımiye Mahallesinde

Kazımiye Mahallesinden Merhum Koca Osman’ın eşi, Saffet Ferhat ve Kazımiye Muhtarı Yaşar Devrin’in annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinde ,  Hendek Kazımiye Mahallesinde olup  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber