Hendek Yeşilköy Mahallesinde

Yeşilköy Mahallesi’nden merhum Şaban Menteş’in torunu, Mehmet Menteş’in kızı, küçük sanayi esnaflarından Murat, Recep Menteş ve İrfan Bıyıklı’nın yeğeni, Enes ve Melih Menteş’in kardeşi, Merve Menteş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilköy Mahallesi’nden kılınacak Cuma namazına müteakip Yeşilköy Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Rasimpaşa Mahallesinde

Rasimpaşa Mahallesi’nden merhum Hacı Hamza Güler’in damadı, Rafet Gümüş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bolu Seyit Mahallesi’nde kılınacak cuma namazına müteakip Bolu Seyit Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Şeyhler Mahallesinde 

Şeyhler Mahallesinden Merhum İsmail Yalçın’ın eşi, Mehmet Oğuz ve Numan Yalçın’ın annesi, Nagihan Yalçın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şeyhler Mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip Şeyhler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Yeşilköy Mahallesinde ,  Rasimpaşa Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber