Hendek Güldibi Mahallesinde

Güldibi Mahallesinden,  Behçet Bayındır’ın oğlu, Birol ve Serdar Bayındır’ın abisi,  Şenol Bayındır Vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Güldibi Mahallesi Camii’nde kılınacak İkindi namazını müteakip Güldibi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Yağbasan Mahallesinde

Yağbasan Mahallesi eski muhtarı Mustafa Koçoğlu’ nun kayınvalidesi,  Ahmet Yıldız’ın annesi, Fatma Yıldız Vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akyazı Türkorman Mahallesi camiinde kılınacak Öğle namazı müteakip Türkorman  Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinde

Yeşilvadi Mahallesi’nden Merhum Ali Yarıcı’nın eşi, Merhum Ziyafettin, İrfan, Metin, Orhan ve Ahmet Yarıcı’nın annesi,  Yaşar, Esat ve Recep Yarıcı’nın Babaannesi,  Hatice Yarıcı Vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Büyükdere mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camide kılınacak İkindi 
Namazına Müteakip Yeşilvadi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Güldibi Mahallesinde , Yağbasan Mahallesinde ,  Yeşilvadi Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber