Hendek Yukarıhüseyinşeyh Mahallesinde

Yukarıhüseyinşeyh Mahallesi’nden merhum İhsan Çürüksulu’nun oğlu, Muhammed ve Nihat Çürüksulu’nun kardeşi, Rüştü Çürüksulu’nun yeğeni, Murat ve Semih Çürüksulu’nun amcası, Sinan Çürüksulu’nun babası Süleyman Çürüksulu vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yukarıhüseyinşeyh Mahallesi’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Yukarıhüseyinşeyh  Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Köprübaşı Mahallesinde

Aslen Köprübaşı Mahallesi’nden olup İstanbul’da ikamet eden merhum Sabri Alemdaroğlu’nun oğlu, Merhum Hasan Eşme’nin  damadı, Alaattin Alemdaroğlu’nun amcasının oğlu, merhum Barlas Ökmen’in bacanağı, merhum Ethem ve Mithat Yılmaz’ın teyzesinin oğlu, Nuri Eşme’nin eniştesi Mehtap, Ufuk ve Eda Alemdaroğlu’nun babası, Mobilyacı Muammer Alemdaroğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Yukarıhüseyinşeyh Mahallesinde ,  Köprübaşı Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber