Hendek Kızanık Mahallesinde

Aslen Kızanık Mahallesi’nden olup Adapazarı’nda ikamet eden merhum Hüsnü Çamur’un oğlu, merhum Yusuf ve Süleyman Çamur’un abisi, merhum 
Muhammet, Nihat ve Hüseyin Çamur’un babası, Cemal ve Recep Tiryaki’nin Dayısı, Ahmet Çamur vefat etmiştir.Cenazesi bugün Büyük camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Çamlıca Camili Mahallesinde

Çamlıca camili Mahallesi’nden Fahrettin Özil’in eşi, Hamza Özil’in annesi, Çamlıca Mahalle muhtarı Mevlüt Örnek ve Kamil Nemli’nin anneannesi, Emre, Recep ve Furkan Özil’in babaannesi, Ahmet Örnek ve merhum Demirci Şevket Nemli’nin kayınvalidesi, Zahide Özil vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Çamlıca Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kızanık Mahallesinde ,  Çamlıca Camili Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber