Hendek Yeni Mahallede

Yeni Mahalle’den merhum Zahit Şaşmaz’ın kızı, merhum İbrahim Şaşmaz’ın kardeşi, merhum Osman Şaşmaz’ın ablası, Fatih Eren Şaşmaz'ın halası, Nusret Aksel ve Bilgi Gücü’nün  annesi, Gülser Eş vefat etmiştir.Cenazesi bugün büyük camide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Muradiye Mahallesinde

Aslen Muradiye Mahallesi’nden olup Bayraktepe Mahallesi’nde ikamet eden merhum Hüseyin Çetinkaya’nın oğlu, merhum Rafet Kavas’ın damadı, merhum Ömer ve Mehmet Çetinkaya’nın yeğeni, Celal Beyazkoç ve İsmail Kavas’ın kayınpederi, Fatih, Hüseyin Çelik, Caner, Mehmet Çetinkaya, Feyyaz ve Furkan Beyazkoç’un dedesi, Adem, Adnan ve Ayhan Çetinkaya’nın babası, Tekten emekli Harun Çetinkaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Adres: Bayraktepe Mah. Atatürk Bul. Terminal karşısı

Hendek Muradiye Mahallesinde olup  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber