“HAYDİ HANIMLAR DENİZE” PROJESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Hendek Belediyesi tarafından önceki yıllarda hayata geçirilen “Haydi Hanımlar Denize” projesi kaldığı yerden devam ediyor. Yaz dönemi boyunca her hafta cuma günleri, Hendekli kadınlar Hendek Meydanı’ndan kaldırılacak otobüslerle Kerpe Kadınlar Plajı’na götürülecek. Projenin 12 Temmuz Cuma günü başlayacağı duyuruldu.


HER HAFTA CUMA GÜNÜ DENİZ KEYFİ

Hendek Belediyesi, daha önceki yıllarda başlattığı “Haydi Hanımlar Denize” projesinin kaldığı yerden devam ettiğini duyurdu. Hendek Belediyesi, ücretsiz servis hizmetiyle Hendek’te ikamet eden kadınları Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı’na götürecek. Hendek Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Deniz keyfini yaşamak isteyen kadın vatandaşlarımızın, her hafta perşembe günü saat 17.00’a kadar şahsen Hendek Belediyesi Beyaz Masa Çözüm Merkezi’ne ya da 444 54 03 numaralı iletişim hattımıza müracaat ederek isimlerini ve iletişim bilgilerini yazdırmaları gerekmektedir” denildi.

12 TEMMUZ'DAN İTİBAREN HENDEK BELEDİYESİ ÖNÜNDEN

12 Temmuz Cuma gününden itibaren başlayacak ve yaz mevsimi boyunca devam edecek hizmet kapsamında, ücretsiz kalkacak servis araçları her cuma günü Hendek Belediyesi önünde saat 09.00’da hazır bulunacak ve 10.00’da hareket edecek. Kadınlar plajından geri dönüş saatinin ise 17.00 olduğu açıklandı.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Belediyesi’nin her zaman kadınların yanında olduğunu ifade ederek, “Tüm hanımlarımızı bu güzel fırsatı değerlendirmeye davet ediyorum. Yaz mevsimi boyunca devam edecek bu etkinlik sayesinde, Hendekli bayanlarımıza denizin keyfini çıkarabilecekleri fırsat sunuyoruz. Bu proje sayesinde hanımlarımızın güzel bir yaz geçireceklerini umuyorum” dedi.

Haber. : Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler

Editör: Hendek Haber