Hendek Köprübaşı Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Dere boyu, köprü altı, E-5 kavşağı ve yaya geçitlerinde yapılan temizlik çalışmalarıyla mahalle daha düzenli ve yaşanabilir hale getirildi.

Köprübaşı Mahallesi’nde Temizlik Harekatı!

Mahalle Muhtarı Metin Ramazan Sürekçioğlu, temizlik çalışmalarına destek veren Hendek Belediyesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, “Temizlik imandandır, peki pisletmek neyden acaba?” sözleriyle çevre temizliğinin önemine vurgu yaptı.

Köprübaşı Mahallesi’nde Temizlik Harekatı!

Köprübaşı Mahallesi için 24 saat esasına göre çalışmaya devam edeceğini belirten Muhtar Sürekçioğlu, mahalle sakinlerine de temizlik konusunda duyarlı olmaları yönünde çağrıda bulundu. “Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.” diyerek mahalle için yapılan hizmetlerin en büyük göstergesi olduğunu ifade etti.

Editör: Hendek Haber