11:59 Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Sarıyer Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 gün önce Hendek Haber

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi'nde Erasmus Projesi Kapsamında Romanya Ekibi Ağırladı.

1 gün önce Hendek Etkinlik

"Osmanlı Belgelerine Göre 93 Harbi Sonrasında Hendek'e Yerleştirilen Muhacirler" Konulu Konferans 2 Mart'ta Hendek Ticaret Merkezi'nde

1 gün önce Hendek Haber

Hendek Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine Kariyer Planlaması Toplantısı

1 gün önce Hendek Haber

İzmirli Bisiklet Sporcusu, Şehit Emniyet Müdürü'nün Mezarını Ziyaret Etti

3 gün önce Asayiş

İlçede Meydana gelen tek taraflı trafik kazası oplayları , iş kazası olayları , kayıp şahıs olaylarını sizler için derledik.

3 gün önce Hendek Haber

Yıllar önce hasarlı rapor alarak kapatılan ve daha sonra Hendek Aile Hekimlerine tahsis edilen Hendek Eski Devlet Hastanesi'nin yıkımı başladı. Hastanenin yıkımı için gerçekleştirilen ihale sonrasında ekipler, söküm işlemlerine kapı, pencere, demir aksamı gibi malzemelerin sökümüyle başladılar.

3 gün önce Hendek Haber

Hendek ilçesinin işlek noktalarından biri olan Milli Egemenlik Caddesi'nde, kilitli parke taşlarının bozulması nedeniyle yağmur suları birikmeye devam ediyor. Bu durum, bölgedeki esnafların ve vatandaşların mağduriyetine yol açıyor.

3 gün önce Hendek Haber

Hendek İlçe Milli Eğitim bünyesinde faaliyet gösteren Hendek Okulları'nda görev yapan öğretmenler, eğitim öğretim faaliyetlerine renk katmak amacıyla bir akademi kurdu. Akademi, çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğretmenlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunuyor.

3 gün önce Hendek Haber

Belediye Meclis üyeleri 2 Mart da ikinci kez toplanıyor. Ayın Her Çarşambası toplanma kararı alan meclis 1 Mart işçi bayramı dolayısıyla 2 mart perşembe Belediye Binası Toplantı salonda gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili şu bilgilendirmede bulundu.

Reklam Bloğu Reklam Bloğu