Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada takım, 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak toplamda 6 madalyayla şampiyonayı tamamladı.

Şampiyonada Özgür Çağan Ergöz ve Yusuf Eren Temizel Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Elif Şimal Ekizoğlu gümüş madalya kazanarak ikinci sırada yer alırken, Alyaz Ekizoğlu, Esin Kopsalı ve Mehmet Efe Kayacık bronz madalya kazanarak üçüncü sırayı elde etti.

Hendek Karate Takımı Sivas’tan 6 Madalyayla Döndü

Hendek Karate Teknik Direktörü Nurkan Kayacık, antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz, sporcularını gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik etti. Teknik ekip, "Türkiye Şampiyonası'nın zorluğunu biliyorduk ve bu bilinçle hazırlıklarımızı sürdürdük. Sporcularımız büyük bir özveriyle çalıştı ve kürsüde yer almayı başardılar. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bu başarı, sporcularımızın azmi ve disiplininin bir sonucu. Ayrıca, desteklerini esirgemeyen velilerimize ve kondisyon çalışmalarında bizlere yardımcı olan Bootcamp Fit Club işletmesi sahibi Serhat Mete’ye teşekkür ederiz. Pazar günü yapılacak Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz," dedi.

Hendek Karate Takımı Sivas’tan 6 Madalyayla Döndü

Hendek Belediyesi Karate Takımı, bu önemli başarıyla ilçeyi gururlandırırken, Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Editör: Hendek Haber