Hendek Mahmutbey Mahallesinde

Mahmutbey Mahallesi’nden merhum Yusuf Çimen’in abisi, Mert, Murat, Nilgün ve Çiğdem Çimen’in Babası, Uğur ve Ahmet Çimen’in amcası,  Ali Aytaç Çimen vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni camide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına 
Defnedilecektir.

Hendek Yeni Mahallede 

Yeni Mahallede ikamet eden Demantaş çalışanlarından, Yusuf İzgi’nin annesi, Ayşe İzgi’nin kayınvalidesi, Kadriye İzgi Şahbaz’ın ve Taner  İzgi’nin babaanneleri, Hacer İzgi vefat etmiştir. Cenazesi bugün  Akyazı’da Yenidoğan Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Akyazı Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek  Bakacak Mahallesinde

Aslen Bakacak Mahallesinden olup Akyazı Kuzuluk’ta ikamet eden, Merhum İbrahim Deniz’in torunu,Muhammet, Murat ve Musa Deniz’in yeğeni, Akyazı Kuzuluk eşraflarından İlhan Deniz’in  Oğlu, Harun Deniz vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Akyazı Kuzuluk Fatih Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kuzuluk Şöse Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Yeni Mahallede  , Bakacak Mahallesinde , Mahmutbey Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber