Hendek Dereboğazı Mahallesinde

Dereboğazı Mahallesinden emekli Öğretmen Fitnat Duruş’un eşi, Cenk ve Nida Duruş’un babası, Alkin Temiz ve Çiğdem Duruş’un kayınpederi, Derin, Kuzey ve Sarp Duruş’un dedesi, emekli Öğretmen Hidayet Duruş vefat etmiştir.Cenazesi bugün Büyükçekmece Mimaroba Pirireis camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Silivri Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinde

Aslen Cumayeri’nden olup Bayraktepe Mahallesinde ikamet Sinan, Eyüp, İhsan ve Seyhan Arslan’ın babası, Mehmet Arslan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumayeri merkez camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Ordulu Karadere Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinde , Dereboğazı Mahallesinde vefat eden kişilerin değerli ailelerine, Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır diliyoruz. Gün içinde bize ulaşan vefat ve cenaze bilgilerini buradan güncel olarak takip edebilirsiniz.

Editör: Hendek Haber