Hendek Yeşilvadi Mahallesinde

Yeşilvadi Mahallesi’nden merhum Mustafa Özcan’ın eşi, Ahmet, Lütfi, Hasan ve Soner Özcan’ın annesi, Feride Özcan vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yeşilvadi Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Harmantepe Mahallesinde

Aslen Harmantepe Mahallesi’nden olup Sarıdede Mahallesi’nde ikamet eden merhum Ali Tektaş’ın oğlu, Turgay ve Tuncay Tektaş’ın babası, Hasan, Sami, Sabri, Ergün ve Çoşkun Tektaş’ın kardeşi, Yaşar, Cemal, Celal ve Veysel Tektaş’ın yeğeni, Osman Tektaş vefat etmiştir.Cenazesi bugün merkez büyük camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.
 
Adres: Sarıdede Mahallesi Güleryüz Sokak Pınarkent Sitesi

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinde

Kargalıhanbaba Mahallesi’nden eski muhtar merhum Saadetin Aslı’nın kızı Yeşariye, Erdoğan, Güngör ve Zihni Aslı’nın ablası, Erol Ertem ve Hediye Yazar’ın Yengesi, eski esnaflardan merhum tüpçü Sefer Ertem’in eşi, Zuhal ve Zafer Ertem’in annesi Aysel Ertem vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez yeni camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. 

Hendek Köprübaşı Mahallesinde

Köprübaşı Mahallesi’nden merhum Lütfi, merhum Erdoğan ve Yaşar Kaya’nın Babası, Mustafa Kıran’ın kayınpederi, İsmet Kaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün Köprübaşı erenler camisinde kılınacak ikindi namazına Nuriye Mahallesi müteakip Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinde ,  Harmantepe Mahallesinde ,  Köprübaşı Mahallesi , Kargalıhanbaba Mahallesinde olup  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.
 

Editör: Hendek Haber