Hendek Süleymaniye Mahallesinde

Süleymaniye Mahallesinden merhum Haci Fevzi Kuşcan’ın oğlu, Hasan, Hüsam, Cevat, Fatih ve İlhan Kuşcan’ın amcasının oğlu, Behiç Kuşcan’ın kardeşi, Mustafa Sarı ve Şamil Ağırlar’ın kayınpederi, Recep Temizce, Servet Dursunoğlu, Recep Kaçıran, Remzi Çalman ve Şenol Kutlu’nun bacanağı, Şerafettin, Hüseyin, Turan, Kenan ve Murat Davru’nun eniştesi, Bekir Kuşcan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Merkez büyük Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Dikmen Mahallesinde

Dikmen Mahallesinden merhum İdris AÇIKDENİZ’in eşi Remzi ve Adem AÇIKDENİZ’in annesi, Elmas AÇIKDENİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dikmen Mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Süleymaniye Mahallesinde ,  Dikmen Mahallesinde olup  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber