Hendek Dikmen Mahallesinde

Dikmen Mahallesi’nden merhum Nusu Kamil Açıklık’ın oğlu, Önder, Orhan, Osman Açıklık ve Aynur İçyüz babası, Ferhan Açıklık vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dikmen Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Bayraktepe Mahallesinde 

Bayraktepe Mahallesi’nden merhum Halil Büyüktazim’in oğlu, merhum Mehmet, Fevzi, Nazmi ve Cabir Büyüktazim’in kardeşi, Bahattin, Bahri, Birol, Hüseyin, Ayhan, Murat, Tuncay, Naci, İhsan ve Şaban Büyüktazim’in amcası, Medet Okuyan’ın kayınpederi, Erol ve Sadık Büyüktazim’in babası, Mustafa Büyüktazim vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bayraktepe Mahallesindeki hanesinden alınacak Eseler Küba camiinden kılınacak ikindi namazına müteakip Dededüzü köyü Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. 

Hendek Bayraktepe Mahallesinde ,  Dikmen Mahallesinde olup  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Editör: Hendek Haber