1 ay önce EĞİTİM

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu'nda yönetim değişikliği yaşandı. Doç. Dr. Sedat Durmuşkaya, müdürlük görevini Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Atalı'ya devretti.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kalayık Mahallesinde , Dereboğazı Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Karadere Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Asayiş

Hendek Hudutlarında Jandarma ve polis ekiplerince trafik kurallarına uymayan, alkollü araç kullanan ve kazaya sebebiyet insanların yer aldığı güncel asayiş olayları sizler için derledik.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kemaliye Mahallesinde , Hendek Kazımiye Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Göksu Mahallesinde , Dereboğazı Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Asayiş

İlçemiz Hendek’te Meydana Gelen İş ve Trafik Kazası olaylarını sizler için derledik…

1 ay önce Hendek Haber

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2024 yılı için Sakarya’da fındık alım noktalarını belirlerken, Hendek ilçesini es geçti. Hendek kırsalında yaklaşık 1000 kayıtlı fındık üreticisi bulunmasına rağmen, bu yıl TMO'nun Hendek'te fındık alımı yapmayacağı duyuruldu.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Sarıyer Mahallesinde , Gündoğan Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Spor

Manisa ilinde 1-2-3 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenen 3. Murat Eşsiz İllerarası Karate Turnuvası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, 6 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Reklam Bloğu