3 hafta önce Spor

Hendekli Karateciler Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampında

3 hafta önce Hendek Haber

Hendek Belediyesi'nin "Haydi Hanımlar Denize" Projesi ile Binlerce Kadın Denizle Buluşturuldu.

3 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Puna Ortaköy Mahallesinde , Yeni Mahallede olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

3 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Bayraktepe Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

3 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Muradiye Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

3 hafta önce Hendek Haber

Hendek Yeni Mahallede yer alan ilçe girişinden Yeni Mahallenin ve birçok caddeyi birleştirecek olan cadde yıllar süren altyapı çalışmaları sonrasında açılıyor. Hendek Yavuz Sultan Selim Caddesi Yenileniyor: 750 Metrelik Duble Yol Geliyor

3 hafta önce Asayiş

Hendek ilçesinde çeşitli zaman dilimlerinde meydana gelen iş kazası , trafik kazası ve jandarma polis bölgelerinde meydana gelen asayiş olayları.

3 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Esenepe Mahallesinde , Soğuksu Mahallesi olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

4 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Sarıdede Mahallesinde , Kalayık Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

4 hafta önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Bayraktepe Mahallesinde , Dikmen Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Reklam Bloğu