2 ay önce Hendek Haber

Yaz aylarında Denize Gitmek isteyen bayanlar için planlanan ve bir süre sürdürülen “Haydi Hanımlar Denize” projesi Belediye tarafından yeniden duyuruldu. Yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi.

2 ay önce Hendek Haber

Hendek D-100 Yanyol Tehlike Saçıyor, Hendek D-100 karayolu kenarında yanyol olarak bilinen ve Ankara Asfaltı'ndan geçen fiber optik kabloların döşenmesi sırasında yolun tam ortası kesildi.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Balıklı İhsaniye Mahallesinde , Gündoğan Mahallesinde , Bakacak Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Bayraktepe Mahallesinde , Aslen Hendekli olup , Sümbüllü Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Yeni Mahallede  , Bakacak Mahallesinde , Mahmutbey Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Dereboğazı Mahallesinde , Rasimpaşa Mahallesinde , Tekerlek Süleymaniye Mahallesinde , Bayraktepe Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek Haber

İlçemiz Hendek’te Sürdürülen Belediye çalışmaları ile ilgili muhtelif bölgelerde sürdürülen, yol , yama , temizlik, genişletme , iyileştirme ve gelen talepler doğrultusunda sürdürülen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahallerdeki çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Hendek Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi.

2 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Göksu Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

2 ay önce Hendek Etkinlik

Hendek Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliğinde, Uludere Çayı’nda çevre ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve görüntü kirliliğini sona erdirmek amacıyla temizlik çalışmalarına başlandı. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, bu girişimin Hendek’in doğal güzelliklerini koruma ve iyileştirme yolunda önemli bir adım olduğunu vurguladı.

2 ay önce Hendek Etkinlik

Dünyada ve ülkemizde hızla yayılan ultratrail organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Sakarya iline bağlı Hendek'te yer alan ve doğa güzellikleriyle dikkat çeken Dikmen Yaylası, iki gün sürecek bir spor şenliğine ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik, 6 Temmuz tarihinde start alacak.

Reklam Bloğu