1 ay önce Hendek Haber

İlçe Merkezinde bulunan ve bir süre önce çevresinde sürdürülen çalışmalar ile ilgili olarak Belediye bir takım düzenleme ve yenileme çalışmalarına başlamıştı. Başlanan çalışmalar ile ilgili olarak bir bilgilendirme duyurusunda bulundu. Yapılan bilgilendirmede şu bilgilere yer verildi…

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Kalayık Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Asayiş

Hendek İlçe sınırlarında 09 - 17 Temmuz tarihlerinde meydana gelen ; iş kazası , trafik kazası taksirle yaralama, ATV Kazası gibi bir çok yaşanan asayiş olayını sizler için derledik.

1 ay önce Hendek Etkinlik

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Sakarya Hendek’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi. Gerçekleşen etkinlikler ile ilgili belediye şu bilgilendirmede bulundu.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Yeşilköy Mahallesinde , Servetiye Mahallesinde , Büyükdere Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek Haber

İlçede Faaliyet gösteren Türk Kızılay Hendek Şubesi ilçe belediyesi ile bir protokol imzalandığı duyuruldu. Yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Güldibi Mahallesinde , Yağbasan Mahallesinde , Yeşilvadi Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek Haber

Sakarya, geçtiğimiz gece unutulmaz bir düğüne ev sahipliği yaptı. Aslen Hendekli Olan Halit İnci ile eşi Esma İnci'nin oğulları Faruk İnci ile Cengiz Kaçar Çorap Şirketi sahibi Cengiz Kaçar ve eşi Ayşe Kaçar'ın kızları Miray Kaçar, Violin Garden'de dillere destan bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Sofular Mahallesinde , Turanlar Mahallesinde , Dereboğazı Mahallesin vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek Haber

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü, yaz süresince topluma yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Hendek Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen “Yabancı Cisim Tıkanmalarında İlkyardım Uygulamaları ve Temel Yaşam Desteği” konulu eğitime, Gençlik Merkezi'ndeki kurslara devam eden gençler büyük ilgi gösterdi.

Reklam Bloğu