1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Akova Mahallesinden , Aslen Hendek’li olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Güncel Haberler

Mevsimlik Tarım İşçileri İzleme Kurulu, fındık sezonunda oluşabilecek sorunların çözümüne yönelik eylem planlarını hazırladı.

1 ay önce EĞİTİM

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Teknofest Finallerinde

1 ay önce Ekonomi

SATSO Başkanı Akgün Altuğ’dan Fındık Fiyatlarına İlişkin Açıklama

1 ay önce Hendek Haber

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yol güvenliğini ve sürüş kalitesini artırma amacıyla yürüttüğü soğuk yol çizgi çalışmaları kapsamında, Sapanca Akçay ve Hendek Paşaköy mahallelerine estetik bir görünüm kazandırdı.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Çağlayan Mahallesinde , Harmantepe Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Ekonomi

2024/2025 Sezonu Kabuklu Fındık Alım Fiyatları Açıklandı

1 ay önce EĞİTİM

Hendek Gençlik Merkezi, 1 Ağustos Perşembe günü önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hayat Arama Kurtarma Derneği Üyeleri, gençlere yönelik afet farkındalık eğitimi vererek, öğrencilerin bilgi ve becerilerini artırmayı hedefledi.

1 ay önce KÜLTÜR-SANAT

SUBÜ Ferizli MYO Tasarım Bölümü Başkanı Dr. Pınar Çınar, Kocaeli’de ‘Denim Fashion Sürdürülebilir Moda Koleksiyonu’ ile ‘Denim Geri Dönüşüm Etek Tasarım Atölyesi’ düzenledi.

1 ay önce Hendek Haber
Reklam Bloğu