1 ay önce Spor

Hendek Belediyesi Karate Takımı'ndan Dünya Şampiyonasına 2 Sporcu katılma başarısına hak kazandı.

1 ay önce Hendek Haber

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek ilçesinde tarım arazilerini taşkın riskine karşı koruma çalışmalarını sürdürüyor. İlçede gerçekleştirilen drenaj ve sulama kanalları temizlik çalışmaları sayesinde çiftçiler, ekinlerini güvenle hasat edebilecek.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Çakallık Mahallesinde , Kazimiye Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Spor

Sivas'ta düzenlenen Ümit-Genç-U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı büyük bir başarıya imza attı.

1 ay önce Hendek Haber

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Teknofest 2024 TÜBİTAK Efficiency Challenge Yarışları’na katılarak öğrencilere destek verdi.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Süleymaniye Mahallesinde , Dikmen Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

1 ay önce Hendek Haber

Hendek - Gümüşova İlçe Sınırında Taş Ocağı açılmaması için protesto ettiler. Taş Ocağının Gerek D-100 karayoluna gerekse bölgedeki mahalle sakinleri vatandaşlar ve siyasi temsilciler tek yürek olmak üzere toplantı düzenlediler.

1 ay önce Güncel Haberler

Bolu Göynük’teki Orman Yangınına Müdahale: Hayat Arama Kurtarma Ekibi Görevine katıldı. Bolu'nun Göynük ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

1 ay önce Hendek'te Vefat Edenler

Hendek Yeşilvadi Mahallesinde , Harmantepe Mahallesinde , Köprübaşı Mahallesi , Kargalıhanbaba Mahallesinde olup vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.

Reklam Bloğu